Poštovana djeco i roditelji. U našem klubu je u toku UPIS novih polaznika na sportski razvojni program za djecu.

Program obuhvata nekoliko veoma važnih aspekata našeg života. S jedne strane to su fizičke aktivnosti koje ćemo realizovati kroz sadržajne taekwon-do treninge samoodbrane i sportske igre, a sa druge strane stoji naš psihički i mentalni razvoj na koji ćemo uticati kroz nekoliko edukativnih radionica o različitim temama izuzetno bitnim za zdrav rast i razvoj. O terminima i temama radionica i predavanja ćete biti informisani putem društvenih mreža, web stranice,plakata i letaka.

Taekwon-do treninzi sa našim trenerima su najbolji način za poboljšanje psiho-fizičkog stanja djece i adolescenata, a to podrazumijeva poboljšanje motoričkih sposobnosti, ravnoteže, uticaj na rasprostranjenu gojaznost, kontrolisanja bijesa, jačanje samopouzdanja i čitav niz drugih osobina koje će mladog čovjeka pripremiti za život i rad u zajednici.

Program ima za cilj jačanje sportskog duha i u krajnjoj mjeri razvoja zdravog načina života kod djece i mladih sa teritorija općine Novo Sarajevo. Za djecu iz kategorije socijalno ugroženih porodica, ratnih vojnih invalida općine Novo Sarajevo Razvojni program je BESPLATAN.

Klub borilačkih vještina „TORNADO“ realizacijom ovog projekta daje svoj doprinos u razvoju lokalne zajednice.

Razvojni program za djecu „TAEKWON-DO ZMAJ“ je podržan od strane Općine Novo Sarajevo.

Požurite i pridružite se našim mladim polaznicima!

SPORTSKI POZDRAV!